Stijlvolle Volvo V40 T2 Momentum Sport uit 2018 Datum October 17, 2024

Ben je op zoek naar een stijlvolle en sportieve auto met een krachtige uitstraling? Deze Volvo V40 2.0 T2 Momentum Sport uit 2018 van Gert van Keulen Autobedrijf biedt alles wat je zoekt! Dit faceliftmodel beschikt over een uitgebreide lijst aan features die jouw rijervaring naar een hoger niveau tillen.



Met zijn sportieve R-Design 18" lichtmetalen velgen en getinte ramen heeft deze auto niet alleen een elegante, maar ook stoere look. Dankzij de full-LED koplampen krijg je in elke situatie perfect zicht, terwijl de parkeersensoren achter je helpen moeiteloos te parkeren.



Binnenin is het comfort optimaal met airco en climate control die je het hele jaar door koel en comfortabel houden. Het Sensus multimediasysteem biedt niet alleen navigatie, maar ook Bluetooth voor handsfree bellen en muziekstreaming. De bediening van het systeem is eenvoudig dankzij de stuurwielbediening, zodat je je ogen op de weg kunt houden.



Daarnaast beschikt deze Volvo over cruise control voor ontspannen lange ritten en een boordcomputer die je voorziet van alle nodige informatie tijdens het rijden. Alles bij elkaar een compleet uitgeruste auto met alle boekjes en twee sleutels, keurig onderhouden en in topstaat.



Deze Volvo V40 is een prachtige combinatie van stijl, sportiviteit en technologie. Een zeer nette wagen, met een frisse en moderne uitstraling die indruk maakt! Klik hier voor alle details of kom langs aan de Traasterdijk 1 in Bathmen voor een proefrit!