Skoda Enyaq 60 Business: Elektrisch, Luxe en Voordeel Datum October 11, 2024

De Skoda Enyaq 60 Business van december 2020 is een indrukwekkende elektrische SUV die luxe, technologie en efficiëntie combineert. Met slechts 63.000 kilometer op de teller is deze auto van Gert van Keulen Autobedrijf in uitstekende staat en biedt hij een uitgebreide uitrusting die elke rit comfortabel en plezierig maakt.



Comfort en Connectiviteit voor Elke Rit
Deze Enyaq is voorzien van climatecontrol en deels lederen stoelen voor een stijlvolle en comfortabele rijervaring. Het grote multimediasysteem beschikt over Bluetooth, een DAB+ tuner en navigatievoorbereiding, zodat je altijd verbonden en op de juiste weg bent. Met Apple CarPlay en Android Auto is smartphone-integratie eenvoudig en intuïtief, waardoor je onderweg moeiteloos toegang hebt tot je favoriete apps.



Stijlvolle Details en Veiligheid
De 19" lichtmetalen velgen en Full LED Crystal koplampen zorgen voor een moderne, opvallende uitstraling. Parkeren is geen probleem dankzij parkeersensoren aan zowel de voor- als achterkant. De digitale cockpit met TFT-display biedt je tijdens het rijden alle benodigde informatie op een overzichtelijke manier. Cruisecontrol en getint glas zorgen bovendien voor extra comfort en veiligheid tijdens langere ritten.



Ideaal voor Zakelijk Gebruik: Subsidie en Lage Bijtelling
Voor zakelijke rijders is deze Skoda Enyaq bijzonder aantrekkelijk. Profiteer van een aanschafsubsidie van € 2000,- en een lage bijtelling van slechts 8% tot januari 2026. De volledig verrekenbare BTW maakt deze auto nog voordeliger voor ondernemers, waardoor hij niet alleen een slimme keuze voor nu is, maar ook op lange termijn financieel voordelig.

Compleet en Klaar om te Rijden
Deze Enyaq 60 Business wordt geleverd met alle originele documentatie en twee sleutels, zodat hij direct klaar is voor gebruik. Met zijn luxe voorzieningen en praktische voordelen is deze Skoda een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elektrische SUV die in alle opzichten uitblinkt. Klik hier voor alle details of kom langs voor een proefrit aan de Traasterdijk 1 in Bathmen.

Maak nu gebruik van dit geweldige aanbod en ervaar zelf het rijplezier en de voordelen van de Skoda Enyaq 60 Business!