Skoda Citigo 1.0 Greentech Ambition uit 2012 Datum October 4, 2024

Bent u op zoek naar een compacte, zuinige en goed onderhouden auto? Dan is deze Skoda Citigo 1.0 Greentech Ambition 5-deurs uit 2012 van Gert van Keulen Autobedrijf de perfecte keuze. Deze origineel in Nederland geleverde auto biedt een uitstekende rijervaring en is voorzien van tal van comfortabele en praktische functies.

De Citigo uit 2012 is uitgerust met airconditioning, een radio/CD/Mp3-speler en een uitneembaar navigatiesysteem met Bluetooth-functie. Zo kunt u zorgeloos de weg op, altijd de juiste route vinden en onderweg genieten van uw favoriete muziek of handsfree bellen. Daarnaast beschikt de auto over een boordcomputer om alle belangrijke ritinformatie in de gaten te houden. Het start & stop-systeem zorgt voor een lager brandstofverbruik, terwijl de elektrische ramen en het getinte glas extra comfort en privacy bieden. Het lederen stuurwiel geeft de auto een luxe uitstraling.

Deze auto is in 2018 door Gert van Keulen Autobedrijf verkocht en sindsdien altijd perfect onderhouden. De onderhoudshistorie is compleet aanwezig, wat de zorgvuldige staat van deze Citigo bevestigt. Bovendien is de auto rookvrij en worden alle boekjes en beide sleutels erbij geleverd.

De Skoda Citigo is rijklaar gemaakt en kan dus direct worden afgeleverd. U kunt meteen genieten van voordelig en zuinig rijplezier met deze betrouwbare en stijlvolle stadsauto. Interesse? Neem dan snel contact met Gert van Keulen Autobedrijf voor meer informatie of een proefrit!

Klik hier voor alle details.