Luxe en Kracht: Mercedes C180 Estate AMG 2020 Datum September 13, 2024

In de wereld van luxe auto's is de Mercedes-Benz C180 Estate Automaat Business Solution AMG uit 2020 van Gert van Keulen Autobedrijf een ware parel. Deze origineel in Nederland geleverde auto belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en geavanceerde technologieën.



Design en Uitstraling
Met zijn elegante design en moderne lijnen trekt de Mercedes C180 Estate direct de aandacht. Het Night Pakket met zwarte Exterieurlijsten en 18" AMG Lichtmetalen Velgen benadrukken zijn sportieve karakter, terwijl het AMG Exterieurpakket en de Multibeam Full-LED Koplampen zorgen voor een onmiskenbare aanwezigheid op de weg.



Interieur: Comfort en Technologie
Stap binnen in een wereld van comfort en luxe. De sportstoelen zijn bekleed met hoogwaardig volledig leder, voorzien van verwarming om zelfs op koudere dagen warmte te bieden. Het interieur wordt verder verrijkt door het Command Grootbeeld Multimediasysteem met Navigatie, Bluetooth, DAB+ Tuner en Apple Carplay, waardoor connectiviteit en entertainment naadloos samenkomen.

Prestaties en Functionaliteit
De Mercedes C180 Estate biedt niet alleen luxe, maar ook krachtige prestaties. De automaat zorgt voor een soepele rijervaring, terwijl de digitale tellerklok en cruisecontrol bijdragen aan een comfortabele rit. Parkeersensoren rondom en een 360-graden camera maken inparkeren en manoeuvreren eenvoudig, terwijl de elektrische achterklep het laden en lossen moeiteloos maakt.



Conclusie
Kortom, de Mercedes C180 Estate Automaat Business Solution AMG uit 2020 is niet zomaar een auto; het is een symbool van verfijning en innovatie. Met alle boekjes en een gedetailleerde onderhoudshistorie aanwezig, biedt deze auto niet alleen luxe en comfort, maar ook gemoedsrust voor zijn nieuwe eigenaar. Een echte eye-catcher op de weg, klaar om elke rit te transformeren in een plezierige ervaring.

Ben je geïnteresseerd in deze Mercedes C180 Estate? Laat je verleiden door zijn charme en ontdek de perfecte combinatie van schoonheid, prestaties en technologie die deze auto te bieden heeft. Kom snel langs voor een proefrit aan de Traasterdijk 1 in Bathmen of check snel hier alle details: https://www.gertvankeulen.nl/voorraad-occasions/mercedes-benz/c-klasse/mercedes-benz-c-klasse-180-estate-business-solution-amg-automaatlederlednl-autovol/2970370/