Column Esther Evers: verbinding Datum September 13, 2024

Verbinding is een thema dat momenteel veel voorbijkomt op meerdere vlakken in mijn leven. Maar waar begin je met je te verbinden? Je zult al snel denken dat verbinding altijd om anderen gaat, maar in mijn optiek is het leren verbinden met jezelf een eerste stap.

In het verbinden met mijzelf heeft mijn spirituele ontwikkeling een enorme rol gespeeld, door te leren voelen en te luisteren naar mijn intuïtie en lichaam is het mij gelukt om dichterbij mezelf te komen en te blijven. Daardoor sta ik steviger en word ik minder snel meer door anderen geraakt. Inmiddels stroomt mijn intuïtie de hele dag door, zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen en dat vind ik ontzettend fijn om te ervaren, want zo krijg ik mooie inzichten, die mij weer verder helpen. 

Ik neem het ontdekken van je intuïtie altijd mee in mijn coachingsgesprekken en als mensen merken dat ze de antwoorden en wijsheid in zichzelf hebben, dan gaan ze ineens krachtiger staan en stralen. Het is altijd zo wonderbaarlijk om te zien, want het zorgt echt voor meer zelfvertrouwen en meer richting in je leven.
En het mooie is dat als jij meer in verbinding bent met jezelf, dat ook het contact met anderen ineens heel anders zal zijn. Je zult merken dat het op allerlei vlakken van je leven doorwerkt.



Esther Evers